(099) 067 36 97

(067) 467 78 96
(093) 490 82 98

#

Як вибрати автошколы в Києві – поради для майбутного водіїв

Охочих навчиться водити машину в Києві з кожним днем все більше. У місті дуже багато хороших автошкіл, але вибрати найкращу вам буде не так просто. На сьогоднішній день в Києві налічується близько 150 автошкіл, приватних і державних, всі вони пропонують одне і те ж, але є основні критерії, за якими можна визначити ту автошколу в Києві, яка підійде саме Вам.

До чого придивитися спочатку?

Не думайте, що красиві машини і автошкола під будинком – це все що потрібно, щоб вибрати саме її. Ви повинні переконається в першу чергу, в тому, що саме цей заклад зможе дати вам всі необхідні знання, навички і впевненість на дорозі будь-якої складності. Якщо вам пропонують навчання за все за один місяць – це скоріше мінус, ніж плюс, адже саме довгострокова практика і отриманні інформації невеликими порціями сприяє хорошому запам’ятовуванню і якісному вихідного результату. Майже 60% ДТП трапляються з вини водія зі стажем їзди до одного року, тому добре подумайте, що буде краще для Вас. Основна інформація, яку вам просто необхідно знати, це правила дорожнього руху, пристрій автомобіля, нюанси водіння дорогами Києва, особливості паркування, дорожнього етикету і, звичайно ж, першої медичної допомоги.

Пошук автошколи в Києві найкраще почати з рекомендацій ваших знайомих, відгуків на форумах, і тієї інформації, яку ви отримаєте, зателефонувавши по телефону в вибране вами заклад:

• Дізнайтеся точний період навчання, кількість годин, яке відведено на перебування в стінах школи. Важливо, щоб кількість годин відповідало тому, скільки необхідно для допуску до іспиту. Вам повинні надати 192 години для вивчення теорії і 40 годин для практики, а це приблизно 2-2,5 місяця інтенсивних занять.

• Уточніть розклад занять. Підберіть таку автошколу в Києві, де графік буде найзручнішим, адже пропуски неприпустимі.

• Орієнтуйтеся на кількість осіб в групі. Краще, якщо вас буде не більше 10. Дуже складно сприймати інформацію, якщо навколо багато людей.

• Переконайтеся, що обрана вами автошкола має ліцензію міністерства освіти. Чи не попадіться шахраям, адже вас не допустять до іспиту!

• Важлива вартість. Якщо сума дивно невелика, переконайтеся, що вам не доведеться потім доплачувати за бензин, іспити та інше. Все повинно бути включено.

Зустрітися з обраної автошколою особисто

Обравши зручну і професійно кращу школу, нанесіть туди візит. Огляньте будівля в цілому, подивіться, на яких машинами вам доведеться вчиться їздити. Поспілкуйтеся обов’язково з учителем, який буде вести навчання у вашої групи. Інструктор не повинен з перших хвилин розповідати вам як краще здавати іспит, до кого варто звернутися, щоб швидше з усім закінчити, він повинен бути професіоналом, який навчить вас правильно поводитися за кермом. Стаж викладача має велике значення, він повинен навчити вас бути стриманим за кермом, і вміти викрутиться з будь-якого події. Зверніть увагу на те, як він поводиться за кермом машини.

Якщо оцінювати машини, то вони обов’язково повинні бути з керуванням і з боку інструктора. Адже це важливо при навчанні в будь-який автошколі Києва.

Щоб визначиться остаточно, перегляньте всі відгуки про закладі, в якому вам належить вчиться. Дізнайтеся всі варіанти оплати навчання, можливо у них з цим дуже суворо.

Саме Вам вибирати вашу автошколу в Києві, але раджу Вам вибрати саме нашу автошколу Константа-ГС, адже ми справжні фахівці своєї справи! Поставитися до цього з усією серйозністю. Саме від правильного вибору школи буде залежить ваше вміння правильно поводитися на дорозі.

Назад до новин

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: